Opoziv i povlačenje - DARBO džem s manje kalorija, 220g jagoda

21.12.2021.

Obavijest za kupce o opozivu i povlačenju proizvoda iz predostrožnosti - DARBO džem s manje kalorija, 220 g jagoda 
 
Dragi kupci, 
obavještavamo vas da se s tržišta iz predostrožnosti povlači proizvod: DARBO džem s manje kalorija, 220 g jagoda 

Podaci o proizvodu:
DARBO džem s manje kalorija, 220 g jagoda:  datum proizvodnje: 15.09.2021, rok trajanja: 15.09.2023., Lot L 258 1, broj serije: 0374099
Proizvođač: A.Darbo AG, 6135 Stans/Tirol, Austrija
Razlog povlačenja: mogući sadržaj plijesni u proizvodu, vidljivo na površini sadržaja.

Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod i vrate ga na prodajno mjesto gdje su ga kupili, gdje će im biti vraćen novac.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvode gore navedenog serijskog broja, lota, roka trajanja.
Srdačan pozdrav,

A1 d.o.o.                                                                           
Rijeka, 17.12.2021

Fermentacija za početnike: Kako započeti kod kuće?

Fermentacija za početnike: Kako započeti kod kuće?

Fermentirana hrana neizostavan je dio ljudske prehrane već stoljećima,a gotovo svaka kultura ima svoja tradicionalna jela koja uključuju fermentaciju. Od kiselog kupusa do kiselog tijesta i kimchija, bar ste s nekima od ovih specijaliteta već upoznati. U današnjem blogu saznajte koji su zdrastveni b
Svemoćna zob: Zašto su zobene pahuljice savršen izbor za jesen i zimu

Svemoćna zob: Zašto su zobene pahuljice savršen izbor za jesen i zimu

Zobene su pahuljice u ljudskoj prehrani već stoljećima, a zadnjih nekoliko godina internet je preplavljen 'brzim, jednostavnim i zdravim' receptima koji koriste ovaj sastojak. U današnjem blogu saznajte zašto su zobene pahuljice toliko popularne, koja je njihova prava snaga, odakle su nam stigle te
Umjetna i prirodna sladila – Koje su razlike i kako utječu na naše zdravlje?

Umjetna i prirodna sladila – Koje su razlike i kako utječu na naše zdravlje?

Konzumacija šećera često je povezana s pretilošću, dijabetesom, karijesom i drugim zdravstvenim problemima. Kako bi se izbjegla pojava ovih zdravstvenih problema, mnogi se okreću različitim alternativama šećeru, koje nude sladak okus bez štetnih učinaka. Postoji poveći broj sladila koje se koriste k

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više